PARCO izdao prvi broj newslettera o reformi javne uprave [responsive-menu menu="glavni_meni"]

Jačanje javnih institucija
u Bosni i Hercegovini

Strategija Programa jačanja javnih institucija jest zatvoriti ogroman jaz koji postoji između ciljeva i standarda Strategije reforme javne uprave i njihove same provedbe.

PARCO izdao prvi broj newslettera o reformi javne uprave

15. 07. 2016.

PARCO je opredijeljen za nastavak razgovora o reformi javne uprave i unapređenje transparentnosti svoga rada

 

— Kancelarija koordinatora za reformu javne uprave (PARCO) objavila je prvi broj elektronskog biltena koji sadrži informacije o procesu reforme javne uprave u BiH i aktivnostima koje PARCO provodi. Podršku kreiranju, pripremi i izdavanju ovog newslettera PARCO-u je pružio GIZ kroz Program jačanja javnih institucija. Newsletter će biti izdavan svaka dva mjeseca.

Koordinator reforme javne uprave u BiH doc. dr. Dragan Ćuzulan je ovom prilikom u uvodniku newslettera rekao da je PARCO na ovaj, novi, način komunikacije se odlučio iz dva razloga: opredijeljenosti PARCO-a za nastavak razgovora o reformi javne uprave i opredijeljenosti za unapređenje transparentnosti i odgovornosti rada.

Komentare i sugestije na newsletter možete slati na info@parco.gov.ba.

Ako želite da se prijavite za buduća izdanja newslettera, posjetite www.parco.gov.ba te u gornjem lijevom uglu u polje “E-mail newsletter” unesite svoju adresu e-pošte.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter