RAZMJENA ISKUSTAVA U UPRAVLJANJU LJUDSKIM POTENCIJALIMA – MOGUĆNOSTI ZA ZAJEDNIČKE AKTIVNOSTI [responsive-menu menu="glavni_meni"]

Jačanje javnih institucija
u Bosni i Hercegovini

Strategija Programa jačanja javnih institucija jest zatvoriti ogroman jaz koji postoji između ciljeva i standarda Strategije reforme javne uprave i njihove same provedbe.

RAZMJENA ISKUSTAVA U UPRAVLJANJU LJUDSKIM POTENCIJALIMA – MOGUĆNOSTI ZA ZAJEDNIČKE AKTIVNOSTI

19. 02. 2013.

Prvi će se sastanak stručnjaka za upravljanje ljudskim potencijalima iz svih partnerskih institucija održati 22. veljače u Sarajevu

Program jačanja javnih institucija zajedno s glavnim partnerom PARCO-om organizira sastanak službenika za upravljanje ljudskim potencijalima (ULJP) iz svih devet partnerskih institucija 22. veljače 2013. Tijekom sastanka će se ukratko predstaviti mjere koje u oblasti ULJP predviđa akcijski plan reforme javne uprave. Nadalje, sastanak će predstavljati i prigodu da kolegice i kolege iz iste oblasti razmijene svoja iskustva te naročito izazove s kojima se susreću u svojem radu.

Među temama za razgovor bit će procjena radnoga učinka, stručni razvij i planovi za obučavanje djelatnika, organizacijska postava ULJP-a u svakoj od institucija te korištenje informacijskih sustava. Ako praktičari iz oblasti ULJP-a budu identificirali teme od zajedničkoga interesa, nastavit će se sastajati kako bi izradili rješenja za zajedničke probleme, što će Program jačanja javnih institucija podupirati.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter