Program jačanja javnih institucija u Bosni i Hercegovini (SPI) održava ovu internetsku stranicu (spi.ba) kako bi unaprijedio javni pristup informacijama o ovom programu i njegovim aktivnostima. Naš cilj je održavati ove informacije pravovremenim i tačnim. Ove informacije:

  • su opće prirode i nisu namijenjene za specifične okolnosti vezane za određenu osobu ili instituciju;
  • su ponekada povezane s vanjskim stranicama nad kojima SPI nema kontrolu i za koje SPI ne preuzima odgovornost;
  • ne predstavljaju pravne savjete;

Mišljenja i pogledi iskazani na ovoj internet stranici ne predstavljaju neophodno mišljenja i poglede ostalih uključenih aktera kao što su donatori ili partnerske institucije.
Naš cilj je smanjiti smetnje prouzrokovane tehničkim greškama. Međutim, ne možemo garantovati da naša usluga neće biti prekinuta ili na neki drugi način pogođena ovom vrstom problema.

Napomena o autorskom pravu 

© Program jačanja javnih institucija u Bosni i Hercegovini, 2012-2013

Umnožavanje je dopušteno, pod uslovom da je izvor potvrđen, osim u slučajevima gdje je drugačije navedeno. U slučaju gdje se za umnožavanje ili korištenje tekstualnih i multimedijalnih informacija (zvuk, slike, softver, itd.) mora dobiti prethodno odobrenje takvo će odobrenje poništiti gore navedeno opće odobrenje i jasno će na njemu biti naznačena sva ograničenja korištenja.

Komentariši